Telefonisch bereikbaar
Gratis verzending vanaf 100Euro
Bij voorraad; snelle levering

Philips Master TL-D Xtra Secura

TL-D lampen met een Xtra lange levensduur voorzien van kunststof (teflon)coating die lampcomponenten en glas bijeenhoudt in geval van breuk.

TL-D lampen met een Xtra lange levensduur voorzien van kunststof (teflon)coating die lampcomponenten en glas bijeenhoudt in geval van breuk. De lampen zijn herkenbaar aan de blauwe ring op het uiteinde.

Geschikt voor toepassing in o.a. de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. De Master TL-D Secura voldoet aan HACCP-voorschriften en ondersteunt HACCP-certificering (o.a. geschikt om aan de richtlijn HACCP & ISO 22000 norm te voldoen). Door de coating kunnen deze lampen ook in open armaturen gebruikt worden. Door de coating hebben de lampen een lagere UV emissie.

De levensduur van de Xtra Secura lampen is langer dan bij de standaard Secura lampen:
In elektronisch voorgeschakelde armaturen bedraagt de gemiddelde levensduur 47.000 uur (ter vergelijk; 17.000 uur bij standaard TL-D Secura lampen). In conventioneel voorgeschakelde armaturen (te herkennen aan de starter) bedraagt de gemiddelde levensduur 24.000 uur (12.000 uur bij standaard TL-D Secura lampen).

Secura lampen zijn ook verkrijgbaar met een nog langere levensduur dan de Xtra uitvoering, namelijk de Extreme Secura (alleen in lichtkleur 840 leverbaar).

Master TL-D Xtra Secura lampen zijn leverbaar in diverse wattages en lichtkleuren. Let op, vanwege de verschillende afmetingen zijn de TL-D Xtra Secura lampen onderling niet in wattage uitwisselbaar! Uiteraard zijn de verschillende lichtkleuren wel onderling uitwisselbaar (mits in hetzelfde wattage).

Lengte TL lampen

Omschrijving

Doorsnede lamp

Lengte in mm
TL-D Xtra Secura 18W 26mm 590
TL-D Xtra Secura 36W 26mm 1200
TL-D Xtra Secura 58W 26mm 1500

Lichtkleuren

TL-D Xtra Secura lampen zijn leverbaar in verschillende lichtkleuren, deze kleurnummers geven aan welke lichtkleur de lamp geeft:

  • Kleurnummer: 830 - warmwit licht
  • Kleurnummer: 840 - fris wit licht


Net als alle andere TL-D lampen zijn ook deze lampen dimbaar, mits het armatuur is voorzien van een dimbaar voorschakelapparaat. Alle TL-D lampen functioneren op zowel conventionele (met een starter) als elektronische voorschakelapparaten.

  • Scherpste prijzen
  • Zorgvuldig verpakt, geen breuk
  • Gratis bezorging boven € 100,- (alleen in Nederland)
  • Betalen op rekening of via Ideal
  • Snelle levering
Kies hieronder de juiste lamp uit de Philips Master TL-D Xtra Secura familie


Loading
Philips MASTER TL-D Xtra Secura 18W/840
Klik op het artikel voor meer informatie
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
€ 2,95 € 3,57 inclusief BTW